De zonnebrillen winkel Antoing

De zonnebrillenwinkel van Antoing

 

Officiele dealer van o.a. Oakley, Ray-Ban, Persol en Serengeti

De zonnebrillen winkel Antoing. Bij ons is het online zonnebril kopen gecombineerd met de kennis en kwaliteit van een zonnebril kopen bij de zelfstandige opticien. Op zoek naar een sport zonnebril, dames zonnebril of heren zonnebril? Deze vindt u op onze website. Het is mogelijk om deze (sport)zonnebril bij ons in de winkel te passen. U vindt bij ons een grote zonnebril winkel in een brillen winkel. Wij leveren uitsluitend merk zonnebrillen van goede kwaliteit. Voor een zonnebril van Oakley, Ray-Ban, Serengeti, Cazal, Prada, Chanel en vele andere zonnebril merken kunt u bij ons terecht. Het is dus niet alleen mogelijk om zonnebrillen online te kopen, maar ook voor onderdelen van zonnebrillen kunt u bij ons terecht.

Bent u brildragend en zoekt u een zonnebril op sterkte? Ook daarvoor zit u bij zonnebrillen winkel Antoing goed. Wij leveren Ray-Ban en Oakley zonnebrillen met de originele zonneglazen op sterkte. Deze brillen worden volledig op sterkte gemaakt in de fabriek van Ray-Ban en Oakley. De glazen op sterkte zijn ook voorzien van echtheid kenmerken. Zo zijn de glazen van een Ray-Ban zonnebril op sterkte voorzien van het kleine Ray-Ban logo op het rechterglas en de letters RB in het linkerglas. Deze kenmerken zijn hetzelfde als bij de Ray-Ban zonnebrillen zonder sterkte. Bij een Oakley zonnebril op sterkte wordt het linkerglas voorzien van een klein Oakley logo. Al deze kenmerken geven aan dat het om originele merkglazen gaat en storen niet in het zien. De Ray-Ban zonnebril op sterkte en de Oakley zonnebril op sterkte zijn bijna niet te onderscheiden van de zonnebrillen zonder glazen op sterkte.

Wij leveren niet alleen zonnebrillen en onderdelen maar zijn ook gespecialiseerd in diverse sportartikelen.

Zo hebben we een afdeling sport artikelen van het merk Oakley (o.a. rugzakken – sporttassen – Skibrillen – Snow goggles).

De zonnebrillenwinkel van Antoing

Translate »
X